Opstarts lektion 1:1

I et personligt træningsforløb, kan vi varmt anbefale, at man starter med en privat Opstarts Lektion - især hvis man ikke tidligere har prøvet Reformer Pilates. På den private Opstarts Lektion skræddersyr vi sammen en træningsplan, som er din personlige plan med mål og delmål, der tager højde for dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at du fra starten får det optimale ud af din træning. Den private opstartslektion er ikke noget krav, men kan være en god og tryg måde at starte sit forløb på, uanset om man i forvejen er fortrolig  med Reformeren eller er helt ny. 
Vi starter med en samtale, hvor vi taler om dine mål og ønsker, og om der er nogen skader, udfordringer eller hensyn vi skal tage højde for i din træning.
Vi ser også på kropsholdning.
Du får en grundig gennemgang af Reformeren og vi gennemgår Pilates grundprincipper gennem nogle grundøvelser. Selv om du har prøvet Pilates før, kan det være godt at få genopfrisket principperne, og samtidig er det vigtigt at få en dyb forståelse for det vi træner, og således vide hvad vi træner og hvorfor.
På baggrund af din grundform og erfaring, finder vi ud af, om du har brug for at træne alene, eller på et hold der passer til dit niveau, og du bliver oprettet og introduceret til Booking systemet. Således bliver du fortrolig med både træningen og booking systemet, så du er klar til at komme i gang.

Hvad skal jeg have på?
Behageligt blødt træningstøj og strømper. Det kan f.eks. være joggingbukser eller yogabukser og en trænings T-shirt. Ingen sko. Undgå tøj med knapper, lynlås og bælter.

               Book her....