Personlig Træning

Opnå effektive resultater med Personlig Træning.
Harden Pilates er et specialiseret Pilates Studio med fokus på Personlig Træning og Kvalitet.
Personlig Pilatestræning er en effektiv og målrettet træningsform.
Hos Harden Pilates handler det hele om Personlig træning, hvad enten du kommer alene, som par eller på hold. Derfor er vi kun små hold. 

Alle har en plan og et mål.
Som din træner, sætter jeg mig ind i dine behov, og sammen skræddersyr vi en træningsplan, der passer til dit temperament og dine mål, og tager højde for dine udfordringer. Vi registrerer løbende dine fremskridt og dine successer, og hele tiden bliver du guidet og motiveret til at nå dine mål.
At vælge et Pilates Studio med Personligt træningsforløb, giver dig garanti for at få optimalt udbytte af din træning og dermed opnå effektive resultater, uanset din alder, dit helbred og din fysiske form. Derfor får alle hos Harden Pilates en træningsplan, uanset du vælger at komme alene, som par eller på hold.

Du har mulighed for undervejs gennem forløbet at få hjemme-øvelser, så du har mulighed for på egen hånd at vedligeholde eller styrke din krop mellem trænings-lektionerne. 

Her får du:
- Forståelse for det vi træner - hvad træner vi og hvofor
- Bliver rettet og vejledt
- Guidet gennem alle øvelser
- Tryghed hele vejen igennem
- Seriøs og professionel undervisning - med godt humør
- Personlig og Innovativ undervisning

Opstarts Lektion
Vi anbefaler varmt at du starter med en opstarts lektion. Her har Vi god tid til at gennemgå maskinen og grundøvelser så du bliver fortrolig med træningsformen og dermed kommer godt fra start.

Er du blevet nysgerrig på, om personlig træning alene eller på hold er noget for dig, er du velkommen til at kontakte Os, så vi kan aftale et uforpligtende møde, og du kan se faciliteterne.

Træning skal være motiverende, varierende og udfordrende.
Personlig træning - i hjertet af Roskilde.