Reformer Pilates

Til Reformer-træning udføres Pilatesøvelserne på en Reformer. Vi bruger typen: Alegro Body Balance Reformer. (Se Illustration og beskrivelse). 

Reformeren består af en ramme, et sæt stropper med fastgjorte reb, en fodbarre, og en glidende vogn med fjedre og gear system. Vognen har også nakkestøtte og skulderblokke. Mange øvelser på Reformeren udføres liggende eller siddende, og træningen er derfor skånsom for knæ og ryg.

Ved Reformer Pilates gør et fjedersystem, at vi kan øge eller mindske modstanden, for at gøre en øvelse mere let eller mere udfordrende. Fordi træning på Reformer er en meget skånsom og effektiv form for Pilates, er Reformeren blevet meget populær. Reformeren giver dig nogle helt særlige muligheder for træning, som du ikke har med noget andet redskab. På Reformeren har du mulighed for at variere træningen med et utal af øvelser, og det store spænd af muligheder gør, at Reformer træning dækker alt helt fra begynder til meget avanceret. Derfor en Reformerer et fantastisk redskab til træning, som er virkelig behageligt at træne på, og man aldrig bliver træt af at bruge.

Reformeren blev oprindeligt udviklet af sygeplejersken Joseph Pilates under 1. Verdenskrig, af en ombygget seng til genoptræning af krigsveteraner. Det er derfor en skånsom og effektiv træningsform. Reformeren er original og helt unik, så uanset din grundform og dit erfarings-niveau, er det helt sikkert en træningsform der skal prøves, da den henvender sig til alle målgrupper.

Læs om Niveauer -

Tilbage til Pilates -